duminică, 19 ianuarie 2014

Liverpool a cam pierdut lupta pentru titlu!


Şi Petrolul s-a întărit, dar să avem răbdare!

Iar scriu despre fotbal, despre Liverpool, dar după ce m-am lămurit cum stă treaba în campionatul englez.
Liverpool a pierdut lupta pentru titlu în perioada Boxing day. A jucat două meciuri esenţiale în deplasare, cu principalele contracandidate şi le-a pierdut după ce a condus de fiecare dată şi cu Chelsea şi cu Manchester City.
Iar recentul egal acasă cu Aston Villa îi depărtează  la 8 puncte de liderul Arsenal.
După cum joacă echipele care se bat la titlu anul ăsta în Anglia sunt Manchester City şi Chelsea, este un argument solid, ambele au cei mai buni spanioli, care îi va crea mari probleme lui Del Bosque pentru Naţionala Spaniei! Un alt argument este victoria lui Manchester City la Munchen în faţa celei mai bune echipe din lume în 2013, adică Bayern!
După vedeţi sunt de acord cu comentatorii de la Eurosport că Arsenal, chiar lider acum nu va conta la titlu, celelalte două sunt multa mai tari!

Şi acum prieten înapoi la Ploieşti!
Mulţi spun că au venit nişte trecuţi, dar şi Mutu şi Zicu promit să revină la Naţională. Poate era un dram de şansă cu Mutu contra Greciei, dar ăsta este Piţurcă, te lasă la greu!
Dacă comparăm şi rezultatele din tur şi achiziţiile avem şanse, chiar dacă Steaua, pare să defileze prin campionat până dă de Petrolul! Sper ca arbitrii să nu se mai muncească să îi ajute pe stelişti să câştige sau să acorde goluri, contra Petrolului.

Hai Petrolu’!



2 comentarii:

  1. Arsenal tocmai a pierdut cu 3-1 la Chelsea m

    RăspundețiȘtergere
  2. Joe,
    Liverpool nu are portar, M. City nu are fundasi centrali. Cele mai echilibrate compartimente le au Chelsea si Arsenal. Favoritele mele sunt Chelsea si Arsenal.

    RăspundețiȘtergere