sâmbătă, 22 martie 2014

Minunea naturii au înflorit zarzării şi caişii

Am observat astăzi că zarzării au înflorit dacă stai aproape se
simte mireasma florilor de primăvară.
M-am oprit şi la bazinul de înot unde era concurs de copii. N-am mai fost acolo de un an jumate!

Lacul de acumulare de la Prundu este golit şi Argeşul a ajuns un firişor.
Explicaţia mi-au dat muncitorii de la podul peste Argeş. La podul vechi se execută injecţii de beton la piloni. În aceasta seară îl reumplu.

Lacul gol arată trist şi urât. Miroase puternic a mâl, se văd anvelope îngropate în nămol şi nisip. Nivelul a scăzut cam cu un metru jumate şi apar arbori doborâţi. Ţiganii au dat năvală să prindă peştii rămaşi prizonieri prin ochiuri de apă. O să mă cert cu cei de la Filială, pe noi cu undiţa ne urmăresc cu, pe ăştia îi lasă în pace!
A mai rămas rătăcită o lebădă!


Dar natura revine la viaţă, e primăvară, e soare şi ieşim la terasă la bere!
Lucrări la podul de pe Argeş
O lebădă rătăcită pe un lac gol!
Un lac gol şi urât!

Băieţii la o bere!

2 comentarii:

  1. Foarte frumoase cel putin jumatate din poze si invidiez pe toti pitestenii (si banuiesc ca si bucurestenii au parte de ceva similar, la Sosea, bunaoara). Noi, pe aici, mai avem parte de patru zile de iarna: miercuri+joi asteptam ultimul (?) viscol !! Troienele de pe trotuare mai au inca 1 metru, in medie, de zapada inghetata in topire. Deh, iarna asta incalzirea planetara v-a favorizat pe voi. Sa vedem cum vom sta iarna viitoare, pentruca incalzirea merge tare inainte, de patru ani incoace. Iarna trecuta si primavara 2013 a fost aicea un vis! Iar acum doi ani pe vremea asta, in 2012, dadeam drumul la aer conditionat pentru trei zile la rand (!!!), eveniment unic pentru Martie. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere