sâmbătă, 20 decembrie 2014

Concertul de Crăciun al elevilor liberali

Ieri pe la 3.30 d.a. la Teatrul Davila a avut loc a treia ediţie a acestei manifestări al cărei suflet este Dragoş preşedintele Clubului Elevilor Liberali. A fost din nou o surpriză plăcută.
În deschidere Radu Perianu, şeful PNL Piteşti a salutat manifestarea tinerilor liberali la fel şi Cosmin şeful TNL local. 
Apoi prezentatorii Cosmin şi Andreea au prezentat pe tinerii interpreţi piteşteni care au cântat şi au dansat. Sunt voci frumoase cu nimic mai prejos decât cele de la Vocea România pe care am urmărit-o seara pentru că în trupa de backing vocals HaHa a lui Smiley cânta şi nepotul Vlad.
Am remarcat şi i-am spus lui Radu, că am observat că toţii tinerii au cântat în engleză cu excepţia hip-hop-erului Ultimul Recrut. În vremea vârstei acestor tineri nouă nu prea ne era permis să se cânte în engleză, de aia Nicu Covaci şi Phoenix s-au reorientat spre  etno rock. Radu s-a cam mirat, dar nici el nu aprins vremurile acelea.
În final Larisa Lăcustă, campioana piteşteană la înot a premiat din parte Clubului Elevilor liberali trei speranţe ale sportului local, o voleibalistă, o judokană şi un înotător.
Şi vă ofer imagini ale spectacolului.
Perianu
Cosmin

prezentatorii

Larisa Lăcustă
Premiaţii











Ultimul Recrut

2 comentarii:

  1. Nu mi se pare deloc normal ca în România, la un spectacol de Crăciun, cu spectatori și interpreți români să se cînte în engleză (sau altă limbă - în funcție de stăpîn românii ar fi în stare să guițe în orice dialect) ! Este cea mai penibilă formă de aculturație și slugărnicie. Îmi aduce aminte de emisiunea de la radio "Să învățăm limba rusă cîntînd".
    Și ce fel de organizație este asta a elevilor ? Pionierii și utemiști de orientare liberală !?

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Joe,fotagrafiile cu tinertul liberal sunt foarte apetisante.Viitor de aur tara noasrta are!;Poate n-ar fi fost gresit ca parintii sa-si fi imbracat odraslele mai grosutz iarna, pentru un Concertl de Craciun;;Fiindca asa,golas,"liberalul" face impresie de "libertin" si,Doamne iarta-ne, "Craciunul",printr-o etimologie gresita, -de "sarbatoare a cracilor.frumosi !"Vad acum ca ai incurcat borcanele anuntand .."Concertul de Craciun..."..Titlul actiunii este ,de fapt,"Ofensiva.Tineretului;Liberal."Deci, nu "Stille Nacht", ci "Hai la lupta cea mare!"Bai,ce ne-ai mai pacalit cu blogul tau,Joe, obligandu-ne sa ne holbam la picioarele fetelor "tot cautnd un dram de rost in aste lucruri care-au fost si nu ma sunt acum" ( Arghezi);Craciun Fericit! B.B..

    RăspundețiȘtergere