joi, 17 august 2017

Supercupa Spaniei
























Duminică şi miercuri seară s-au desfăşurat cele două meciuri ale Supercupei Spaniei între cele două echipe de fotbal cele mai bune din lume.

Simpatizez cu Real Madrid, dar nu sunt un fan exclusiv, îmi place mult Liverpool şi evident Petrolul Ploieşti. Prietenul meu Iulian este exclusivist, ţine doar cu Barcelona, dup ce pe vremuri ţinea cu U Craiova!

Când vezi astfel de meciuri eşti ca după o revelaţie estetică, s-au înfruntat fără doar şi poate cele mai bune echipe de club din lume. 

Trebuie să recunosc că m-am bucurat că a învins Real în ambele meciuri. 
Asta nu înseamnă să-mi pierd raţiunea, Barcelona a jucat bine, dar lipsa lui Neymar se simte şi asta a dat peste cap maşinăria Barcelonei. 
În plus cum spunea un comentator acum  Real a preluat stilul tiki taka de la Barca! 

Ce să mai spun am văzut trei goluri formidabile date de Romaldo unul şi două de Asensio.

Dacă ne place fotbalul ne uităm la meciurile din Spania unde se simte latura artistică, cum au demonstrat aseară mai ales cei de la Real.

Un comentariu:

  1. Incredibil cit success a avut acest oribil stil de joc care a fost tiki-taka. A permis nu numai suprematia indelungata a Barcelonei, ci si cucerirea Cupei Mondiale de o echipa destul de mediocra a Spaniei. Echipele care au aplicat t-t au avut success, iar majoritatea celorlalte nu au avut decit optiunea supraaglomerarii in aparare. Nu pot uita fotbalul absolut teribil de la europenele din 2012. Adevaratele puteri in fotbal (Germania, Brazilia), nu s-au coborit insa la acest nivel, ci au continuat sa joace fotbal, iar din momentul cind Brazilia a surclasat Spania in Cupa Confederatiei in 2013 t-t a trecut in analele istoriei. De atunci, atit echipa Spaniei cit si Barcelona au abandonat aceasta idiotenie de fotbal, si ca urmare au incetat sa fie in top.
    Acum nu pot decit sa regret sa aflu ca Real a jucat din nou t-t. Teribil; nu aveau nevoie sa se coboare la acest nivel.

    RăspundețiȘtergere